Direct reserveren?
Klik op de knop.Reserveren

Over mij

Mijn naam is Huub van Hazendonk en mijn vak is timmerman. Al 33 jaar werk ik als zodanig en heb ik mijn eigen bedrijf.
In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in renovatie en verbouw, maar ook in interieurwerk en het maken van meubelen.

Hout is, en zal ook altijd blijven, mijn passie.
Door al die jaren mijn ogen en oren goed open te houden, in alle  takken binnen de bouw, heb ik veel geleerd van mijn collega’s. Het vergaren van al die kennis vroeg meer en meer om een nieuwe uitdaging!
Een uitdaging die ik vond in Spanje.

Omdat mijn vriendin Elise Hendriks al jaren in Spanje woont en ik daar veelvuldig kwam, was de beslissing om die nieuwe uitdaging daar aan te gaan voor de hand liggend en ging ik op zoek naar te verbouwen huizen om die, met mijn inzicht en vergaarde kennis, te verbouwen tot fantastische woningen.

Zomer 2016 nam Elise mij mee naar de te koop staande masia de San Antonio, van een vriendin.
Een oude herenboerderij met een woonoppervlakte van ongeveer 320 vierkante meter, die een grondige verbouwing nodig had.
Maar die ook de potentie had om op het terrein van 23 hectare een camping te kunnen opbouwen.
Onder een beetje protest ging ik met haar mee.
Mijn verweer dat het wel een erg groot project zou worden was echter in no time verdwenen. En alle argumenten verdwenen als sneeuw voor de zon, nadat ik het erf opreed en ik daadwerkelijk voor de Masia stond. Ik was verkocht! De uitzichten, de rust en stilte maakten diepe indruk op mij.

Ik besloot dat dit het project ging worden waar ik al mijn kennis op los zou gaan laten en wat ik in de toekomst wilde delen met mijn gasten op de camping.
De boerderij is oud en het zal veel werk gaan inhouden, maar dat dempt niet de liefde op het eerste gezicht! De keuze om het huis te kopen was dan ook niet erg moeilijk om te nemen.

Het is een heel project waar ik de komende jaren in mijn vakanties en vrije tijd aan wil gaan werken, maar wel met lokale hulp, de enthousiaste steun van familie en vrienden en de support van Elise als het gaat om de taal, het verkrijgen van de juiste vergunningen en de weetjes en over hoe deze toe te passen.
Daarnaast zal ik het bedrijf dat ik in Nederland heb opgebouwd met evenveel enthousiasme voortzetten, samen met de hulp van mijn zoon Davey die in de komende jaren het bedrijf in Nederland over zal nemen.

Informatie over camping rural La Masía (la Masia) waar je heerlijk kunt kamperen, wandelen en genieten tussen de olijfbomen. Mooie uitzichten in de omgeving van Concentaina ( Alicante ) in Spanje